+3620/278-4405 info@lowcostdivers.hu

Egyiptomi napihajós búvártúra Sharm el-Sheikhen

Januárban, amikor a fű sem nő, a töltött káposzta mérgezésedet a maradék bejglivel kúrálod. Nos, ekkor invitálunk téged Egyiptomba, Sharm el-Sheikhbe!

Télből a nyárba? Igazából ott is tél van, de persze nagyon más tél, mint nálunk. A levegő és a víz hőmérséklete 20°C feletti, a nap süt, max. nem égünk szét, mint nyáron a 40°C-ban.

Merülésre, kirándulásokra tökéletesen alkalmas az idő.  Az elhelyezés 4* szállodában lesz félpanzióval, de igény szerint felár ellenében lehet kérni all inclusive ellátást is. A merüléseket a Reef Oasis Dive Club bázis biztosítja.

A túrára kezdő és haladó búvárokat is várunk!  Sőt, kezdd jól az évet, ha még nem vagy búvár, ideálisabb helyet és időpontot nem is lehet elképzelni egy kezdő búvár (OWD) tanfolyamra!

A csomagban 10 db merülés van. Az első nap a bázis házi zátonyán merülünk, a többi napon napihajós merülések lesznek. A merülőhelyek a környék és Egyiptom legjobb helyei között vannak, köztük a Tirán szigetek-, és Ras Mohamed Nemzeti Park. Itt tényleg minden van, ami a Vörös-tengeren látható! Minden nap lehetőség van harmadikat merülni, csupán 5 € felárért.

Ár tartalmazza: merülés vezetést, transzfereket a hotelből és vissza, svédasztalos ebédet (ezért felesleges az all inclusive ellátás) egész napos italfogyasztással (kávé, tea, ásványvíz, üdítők), ólom, 12 L-es palack, Nitrox végzettséggel rendelkező búvároknak díjmentesen 12L-es Nitrox palack.

Nincs még Nitrox végzettséged? Ezt a hibát most kiküszöbölheted egy kedvezményes Nitrox tanfolyammal!

 

Amit nem tartalmaz az ár:

Felszerelés bérlést (komplett felszerelés 30 euro/fő)

 1. november óta a Tirán-sziget is nemzeti park hatálya alá tartozik, így mind a Ras Mohammed, mind Tirán felé hajózva +7 euro/fő/nap nemzeti parki belépővel kell számolni a végelszámolásnál.

Búvár biztosítást kötelező kötni (ennek kötvényét is várom emailben), ha nem tartalmazza az utazásra megkötött biztosítás, akkor a bázison tudtok kötni DAN Nemzetközi búvárbiztosítást (1 napra: 5 euro/fő, 3 napra: 10 euro/fő, 7 napra: 15 euro/fő).

A nem búvár kisérőknek lehetőség van snorkerezni a hajón napi 45€/ fő árért. Ebben a napi ellátás természetesen ugyanúgy benne van. Fontos! Nem minden helyszínen lehet snorkerezni, leszek olyan napok amikor csak búvároknak lesz program a hajón!

A túra ára a fenti búvár csomaggal és ellátással, transzferekkel 650 € + repülőjegy+ nemzeti parki belépők+ baksis*

A túra ára a kisérőknek a fenti ellátással 370 € + repülőjegy+ baksis* illetve az esetleges snorker program ára.

*Baksis: Borravaló, tip, az egyiptomi kultúra része, elvárják szinte minden szolgáltatás után. Pár €-t mindig szokás adni a hajó személyzetének.

Opcionálisan lehetőség van még Thislegorm, és dahabi merülésekre is, ezek megfelelő létszám esetén szervezzük felár ellenében.

Utazás Bécsből menetrendszerinti közvetlen járattal. A jegy vásárlása egyénileg történik!

Jelentkezési szándékodat 100 € foglaló befizetésével erősítheted meg.

Jelentkezésedet, érdeklődésed bármely elérhetőségünkön keresztül várjuk.

Üdvözlettel: Fritz Péter és Haász Balázs UEF búvároktatók.

 

 

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

dátum

2022 jan 16 - 2022 jan 23

időpont

12:00 - 22:00